Site menu
Login form
Site friends
Our poll
Rate my site
Total of answers: 18


Friday, 2024-03-29, 8:45 AMMainRegistrationLogin
Clima-Energia
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · X-File.gr · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Clima-Energia Forum » Κλιματισμός : Συστήματα VRV » Σύστημα VRV » Μονάδες συμπύκνωσης Sky Air και VRV της Daikin
Μονάδες συμπύκνωσης Sky Air και VRV της Daikin
AdminDate: Tuesday, 2008-06-03, 7:37 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 11
Reputation: 0
Status: Offline
Μονάδες συμπύκνωσης Sky Air και VRV της Daikin
Η Daikin Europe N.V. είναι τώρα σε θέση να προσφέρει εξωτερικές μονάδες συμπύκνωσης Sky Air και VRV R-410A με σύστημα inverter σε συνδυασμό με μία ειδική διασύνδεση κουτιού επικοινωνίας (EKEX) και κιτ βαλβίδας εκτόνωσης (EKEXV) για σύνδεση με στοιχεία απευθείας εκτόνωσης μονάδων διαχείρισης αέρα άλλων κατασκευαστών.

Οι νέες μονάδες συμπύκνωσης Sky Air, που ονομάζονται ERX και είναι κατάλληλες για εφαρμογές ψύξης σε σύνδεση ζεύγους, διατίθενται για μονοφασική (ERX140), τριφασική (ERX200 και 250) και μονοφασική/τριφασική (ERX100 και 125) σύνδεση. Οι μονάδες αυτές έρχονται να αντικαταστήσουν τις μονάδες τύπου EKRPER R-407C της εταιρείας με εξαίρεση τα προηγούμενα μοντέλα 200 και 250, τα οποία θα εξακολουθούν να διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2006. Τα όρια λειτουργίας των μονάδων συμπύκνωσης βασίζονται στη θερμοκρασία περιβάλλοντος της μονάδας διαχείρισης αέρα και στις μέγιστες θερμοκρασίες αέρα εισόδου της μονάδας διαχείρισης αέρα που είναι 140C WB και 250C WB/350C DB αντίστοιχα. Οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος για τη βαλβίδα εκτόνωσης και τη μονάδα συμπύκνωσης είναι – 50C DB έως 460C DB (μονοφασική) και – 50C DB έως 430 C DB (τριφασική). Η μέγιστη πίεση του συστήματος είναι 40bar.

Οι στάνταρ εξωτερικές μονάδες VRV με ισχύ 5 έως 18HP μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για χρήση σε εφαρμογές ψύξης πολλαπλών μονάδων διαχείρισης αέρα συνδέοντάς τες με μονάδες διαχείρισης αέρα και εσωτερικές μονάδες VRV.

Η ευελιξία εφαρμογών των νέων αυτών πακέτων έχει μεγιστοποιηθεί τόσο για τους συνδυασμούς δύο μονάδων όσο και τους συνδυασμούς πολλαπλών μονάδων χάρη στη δυνατότητα επιλογής διαφόρων κιτ βαλβίδων εκτόνωσης και δύο διαφορετικών κουτιών επικοινωνίας ανάλογα με τον όγκο του στοιχείου της μονάδας διαχείρισης αέρα, την αναλογία σύνδεσης των μονάδων VRV και τον αριθμό των εσωτερικών μονάδων. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών τύπων ελέγχου: έλεγχος της θερμοκρασίας αέρα μέσω εξωτερικού ελεγκτή DDC, έλεγχος της θερμοκρασίας εξάτμισης από ελεγκτή της Daikin ή έλεγχος της θερμοκρασίας αέρα μέσω ελεγκτή της Daikin.

Attachments: 5277727.jpg (18.3 Kb)


T.T.
 
Clima-Energia Forum » Κλιματισμός : Συστήματα VRV » Σύστημα VRV » Μονάδες συμπύκνωσης Sky Air και VRV της Daikin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024