Site menu
Login form
Site friends
Our poll
Rate my site
Total of answers: 18


Friday, 2024-03-29, 4:10 PMMainRegistrationLogin
Clima-Energia
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · X-File.gr · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Clima-Energia Forum » Εξαερισμός » Εξαερισμός » Συστήματα Εξαερισμού της Daikin:
Συστήματα Εξαερισμού της Daikin:
AdminDate: Tuesday, 2008-06-03, 7:55 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 11
Reputation: 0
Status: Offline
Το σύστημα εξαερισμού της Daikin απομακρύνει τον ακάθαρτο αέρα του εωτερικού χώρου και διοχετεύει στο χώρο φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον
εναλλάσει θερμότητα και υγρασία κατά τη διάρκεια της εισαγωγής και εξαγωγής του αέρα, γεγονός το οποίο προσαρμόζει τον εξωτερικό αέρα στις εσωτερικές συνθήκες και με τον τρόπο αυτό αντισταθμίζει την απώλεια ενέργειας.
Για την παροχή φρέσκου και κλιματιζόμενου αέρα, η τεχνολογία HRV μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα κλιματισμού σας. Διατίθεται για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, καθώς και για συστήματα VRV. Η παροχή φρέσκου αέρα επιτελείται χωρίς να επιφέρει αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας. Στις ενδιάμεσες εποχές, κατά τις οποίες το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, ο εξαερισμός μπορεί να δουλεύει ανεξάρτητα.

Χαρακτηριστικά:

Εξαιρετικά μικρές διαστάσεις για το είδος του
Μπορεί να εγκατασταθεί σε ψευδοροφή ή κάτω από το δάπεδο.

Προσφέρει Αφύγρανση
Το στοιχείο εναλλαγής θερμότητας χρησιμοποιεί Χαρτί Υψηλής Απόδοσης, το οποίο διαθέτει κορυφαίες ικανότητες απορρόφησης υγρασίας και ιδιότητες ύγρανσης.

Εναλλαγή θερμότητας
Η εναλλαγή θερμότητας μεταξύ της εξαγωγής και εισαγωγής του αέρα ελέγχεται αυτόματα, γεγονός το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της απώλειας ενέργειας.

Μειωμένο φορτίο κλιματιστικού κατά 28%
Λόγω της αυτόματης εναλλαγής θερμότητας υπάρχει μείωση κατά 28% στο φορτίο του συστήματος κλιματισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ελαγρύτερη (και συνεπώς οικονομικότερη) εγκατάσταση.

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
Η εναλλαγή της θερμότητας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικού. Και στις ενδιάμεσες εποχές το σύστημα εξαερισμού μπορεί να δουλεύει ανεξάρτηρα και άρα να αντικαθιστά το κλιματιστικό.
Η μονάδα έχει δύο προγράμματα λειτουργίας:
1. Πρόγραμμα πλήρους εναλλαγής θερμότητας
Στο πρόγραμμα πλήρους εναλλαγής θερμότητας ο εξαερισμός εναλλάσει τη θερμότητα μεταξύ της εξαγωγής του αέρα (από το εσωτερικό) και της εισαγωγής του αέρα (από το εξωτερικό) μέσω ενός εξαρτήματος εναλλαγής θερμότητας. Η διαδικασία αυτή βοηθάει στην αποφυγή δημιουργίας ψυχρών ρευμάτων όταν ο εξωτερικός αέρας είναι πιο κρύος από αυτόν στο εσωτερικό περιβάλλον.

2. Πρόγραμμα παράκαμψης
Στο πρόγραμμα παράκαμψης ο εξαερισμός δεν εναλλάσει τη θερμότητα μεταξύ της εξαγωγής και της εισαγωγής του αέρα, παρακάμπτοντας το εξάρτημα εναλλαγής θερμότητας. Ο εξωτερικός αέρας μεταφέρεται απευθείας στο χώρο.

Κεντρικός έλεγχος
Το κεντρικό τηλεχειριστήριο ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ελέγχου, τα οποία συμπεριλαμβάνουν κλιματισμό και εξαερισμό.


T.T.
 
Clima-Energia Forum » Εξαερισμός » Εξαερισμός » Συστήματα Εξαερισμού της Daikin:
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024